BYGTEST.DK

Tilstandsrapport

Med en tilstandsrapport i hånden er du bedre stillet både som køber og sælger. Kontakt os for priser på vores produkter eller få et tilbud på vores pakke indeholdende energimærke, el-rapport og tilstandsrapport. Vi er landsdækkende til brofaste øer.

SKRIV TIL

Vi er landsdækkende

 

Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris

En tilstandsrapport giver sikkerhed

Med en tilstandsrapport kan du fritages for ansvar for skjulte fejl og mangler. Uden denne, hæfter du som sælger for skjulte fejl og mangler i 10 år. Derfor er det vigtig for dig som sælger at få udarbejdet en fyldestgørende og grundig tilstandsrapport der sikrer dig unødvendige omkostninger eller i værste fald en retssag. 

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er det dokument der bliver udarbejdet på baggrund af et huseftersyn. En tilstandsrapport har til formål, at fortælle køberen om boligens tilstand. Rapporten giver køber vigtig information så der ikke opstår uventede udfordringer når boligen er købt.

En tilstandsrapport i kombination med en el-rapport danner grundlaget for at kunne tegne en ejerskifteforsikring.

Ring nu på tlf. +45 88 44 20 08 og hør mere om vores priser. Vi undersøger hele boligen med et smil og leverer en hurtig og velskrevet rapport. Du kan også ringe og få en pris på vores pakketilbud bestående af tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport.

Send en forespørgsel

HUSK vi er landsdækkende.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed