BYGTEST.DK

El-rapport

En el-rapport udarbejdes efter en grundig gennemgang af boligens elinstallationer udført af en aut. elinstallatør. Kontakt os for en god pris på vores pakketilbud der indeholder både el-rapport, tilstandsrapport og energimærke. Vi er landsdækkende til brofaste øer.

SKRIV TIL

Vi er landsdækkende

 

Bygtest - med en elinstallationsrapport for du klarlagt tilstanden på boligens el-installationer

Hvad dækker en el-rapport?

En elrapport bliver udarbejdet efter et professionelt eftersyn af de installationer der er i boligen. Rapporten er med til at sikre køber og sælger mod uforudsete økonomiske overraskelser i forbindelse med en bolighandel da elrapporten giver klarhed over eventuelle fejl og mangler i elinstallationerne.

Elrapporten er en del af huseftersynsordningen og er i kombination med tilstandsrapporten en forudsætning for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring. Derfor råder vi altid sælger, som minimum, til at få udarbejdet både en elinstallationsrapport og tilstandsrapport. Alle boligtyper kan få udarbejdet en elrapport, det eneste krav er at den bliver udarbejdet af en aut. elinstallatør. Eleftersynet omfatter ikke kun selve boligen, men derudover også evt. carporte, garager, skure, m.v.

Ring nu på tlf. +45 88 44 20 08 og hør mere om vores priser. Vi undersøger hele boligen og udarbejder en grundig og velskrevet rapport. Vi tilbyder også en pakke bestående af tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport så du er dækket ind.

Send en forespørgsel

HUSK vi er landsdækkende.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed